Fotoğraf GalerisiGaleriGüncel HaberlerKatılımVideo GalerisiZiyaret

UESKON’dan B.A.E.’ye ve Expo Dubai’ye Ziyaret!


Başkanımız Sn. İbrahim DANACILAR ve Heyeti Birleşik Arap Emirlikleri programları kapsamında, birçok faydalı ikili görüşmeler yaparak,
B.A.E’nin bu dönem organizasyonu yapma hakkını kazandığı, her 5 yılda bir yapılan, Tüm Dünya ülkelerinin katıldığı, 6 ay süren Dünya Expo 2020 Dubai fuarında incelemelerde ve temaslar bulundular.

Türkiye Cumhuriyeti Pavilion’unu da ziyaret edip, yaptığımız tanıtımlarımız ile ilgili bilgiler alıp, Dünyaya sunduğumuz Akıncı Tiha’larımızın üzerinde yoğun ilginin olmasını görmeleri, heyetimizi ayrıca gururlandırdı.

Başkanımız; Dubai Expo 2020’nin insanlığın gelecekteki gelişimine ışık tutup, Dünyanın dört bir yanından çeşitli sektörlerden insanları birbirine bağladığını, kültür sanat, bilim ve teknoloji alanlarında yenilikler ve icatlar için milyonlarca yeni düşünceler ve fikirler ile ilgili çok büyük bir etki olduğunu yeniden vurgulamış oldular.

Birleşik Arap Emirlikleri programlarımızda, nazik ilgi ve alakaları ile bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza gösterdikleri ilgi ve içtenlikleri için teşekkür ediyoruz.


Bilgi İşlem

Uluslararası Ekonomik İlişkiler Konseyi Bilgi İşlem Başkanlığı